No niin, alkoihan sitä tapahtua. Tosin tämä ei ollut mitenkään suunniteltu juttu, päinvastoin.

Vastustin alunperin ajatusta viettää juhannus festareilla, mutta myönnyin sitten, kun pari kaveriani sai minut vakuutettua siitä, että kannattaa lähteä ennemmin kuin jäädä kotiin. Niinpä sitten lähdin, vaikka ajattelin ettei tällainen vanhus tule ikinä selviämään sieltä hengissä takaisin kotiin.

Heti leirintäalueelle päästyämme saimme heti seuraa parista tyypistä. Miehet olivat nuorempia kuin minä joten ajattelin automaattisesti, että siinäpä seuralaiset kavereilleni, jotka olivat myös minua nuorempia. Toinen heistä oli kuitenkin eronnut suurinpiirtein samaan aikaan kuin minä ja suurinpiirtein samanlaisesta ihmisestä, joten meillä riitti juttua.

Jossain vaiheessa iltaa tämä tyyppi alkoi vongata minulta pusua. Ajattelin, että en varmaan anna, en ole valmis. No sitten päätin kuitenkin antaa. Jossain vaiheessa annoin toisen, sitten kolmannen jne. Pojat tulivat nukkumaan telttaamme. Meitä oli siellä viisi henkeä, joten oli aika ahdasta. Tyyppi nukahti, oli varmaan sen verran kännissä. Minä valvoin koko yön, kun en saanut millään nukutuksi.

Aamuauringon noustessa tämä vieressäni nukkuva ihminen heräsi. Ajattelin, että voinhan minä sitä pussata, mutta mitään muuta en tee. Sitten ajattelin, että no saahan se vähän kosketella, mutta vyötärön alapuolelle en päästä. Sitten ajattelin, että voin kai minä päästää, mutta itse en koske... Selitin itselleni, että testaan tässä vain, miten pitkälle tyyppi aikoo mennä, kun illalla suureen ääneen mainosti, että hän ei ensi treffeillä sänkyyn mene. Olisihan se mennyt.

Miehet lähtivät omalle leirilleen ja oltiin seuraava päivä omissa oloissamme. Illalla eksyimme taas yhteen. Lopulta kävi niin, että jäin tyypin kanssa heidän telttaansa kahdestaan nukkumaan. Mitkään panohommat eivät todellakaan olleet suunnitelmissani ja ne tuntuvat tosi alhaisilta, mutta minkäs sitä haluilleen mahtaa. Olin kuitenkin ollut jo (?) 4 kk ilman seksiä. Ehkä se seksin puutekaan ei ole niin haitannut kuin kosketuksen ja läheisyyden puute. Mutta sitten kun sai niitä kosketuksia ja läheisyyttä, alkoi tehdä mieli seksiäkin... Ajattelin sitten, että ikinä en kehtaa festariseuralaisilleni tunnustaa panneeni tätä miestä, mutta silti haluan tehdä sen. Olenhan sinkku ja vapaa tekemään mitä haluan!

Unohdin kortsut omaan leiriimme ja ajattelin, että ei sitten harrastella mitään. Mutta tällä tyypillä oli kumit mukana. Olin lähes selvinpäin, ainakin hyvin pitkällä laskuhumalassa, kun se tapahtui. Olen saanut vain muutaman kerran elämässäni lähetyssaarnaajassa, viimeksi n. viisi vuotta sitten. Nyt sain taas. Sen jälkeen sain vielä kaksi kertaa kun olin itse päällä. En tiedä olenko koskaan saanut niin monesti yhden aktin aikana. Tunne oli aivan järisyttävä.

Vielä lopetettuamme makasin kyljelläni ja voihkin nautinnosta. Oli niin ihmeellinen olo, ettei ole koskaan aikaisemmin ollut. Tuntui siltä, niin kuin olisin ollut juuri sillä hetkellä tulossa siinä kylkimakuulla ilman, että kukaan koskee. Ja se tunne kesti pitkään. Miksi tuollaista määritellään? Ei ainakaan jälkiorgasmiksi. Tyypin suutelukin sai alusta saakka sellaiset perhoset lentelemään vatsassa etten muista sellaista koskaan kokeneeni. Tai ehkä viime kerrasta on liian pitkä aika.

Koko seuraavan päivän oli hassu paineen tunne alavatsassa. Perhosia tuntui olevan joka paikassa ja tuntui suoraan sanottuna siltä, että panetti ihan sairaan paljon. Oli tosi tuskallinen päivä. Oikeasti kävi jo mielessä, että on ihan PAKKO saada lisää miestä.

No, tämä juhannusheilani on pitänyt minuun suhteellisen ahkerasti yhteyttä. Tosin tänään ei ole kuulunut mitään. Hän on jo ehdottanut minulle maistraattiin menemistä kanssaan ja ilmoittanut, että hänellä on vauvakuume. Hän on hyvää vauhtia tekemässä itsestään ainoastaan juhannusheilaa.