Lupasin palata syyskuun loppupuolella. Tiukille vetää lupauksen pitäminen,  mutta yritetään ainakin. Palveluntarjoaja ei ainakaan edesauta paluutani, koska jostain syystä yhden sivun päivittyminen kestää ainakin kolme minuuttia (no ehkä alle minuutin, mutta se
tuntuu kolmelta...)

Loppukesästä minulla oli tosiaan jakso, jolloin miehiä riitti. Sittemmin on ollut hiljaisempaa. Paljon on kuitenkin vielä tällä areenalla kertomatta. Merimies, Kasi, Teini ja Palomies täyttivät kilvan kalenteriani ja jossain vaiheessa ehdin myös tavata Treenaajan. Lisäksi baarista tarttui yksi mies mukaan. Tahti oli sellainen, että itseäkin jo ihan hirvitti.

Palomiehen tapasin eräänä lauantaina. Tulin aika myöhään töistä kotiin ja Palomies ehdotti yhtäkkiä tapaamista. Pyysin hetken miettimisaikaa ja päätin sitten lähteä hänen luokseen. Jotenkin seksi oli ollut ensimmäisellä kerralla niin mukavaa, että sitä sitten halusi kokea lisää, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Kuitenkin olin sinä iltana vähän pahoilla mielin yhden toisen tapahtuman johdosta, joten en päässyt ollenkaan fiilikseen. Palomies kyllä hienosti yritti ja oli muutenkin oma suloinen itsensä. Seksi ei vaan napannut, vaikka ajatus siitä etukäteen oli ollut ihan mukava. Nukuimme hänen 80-senttisessä sängyssään yön toisiimme liimautuneina, mikä oli kyllä sen reissun paras anti. Pian sen jälkeen Palomies palasikin takaisin koulun penkille emmekä ole toisiamme sittemmin nähneet. Ehkä joskus tulevaisuudessa kuitenkin...

Toinen tapaamiseni Merimiehen kanssa oli ihan ok, mutta ei ensimmäisen kerran veroinen. Tapasimme hänen aloitteestaan minun luonani. Kun tapaamisesta oli sovittu, häneltä alkoi tulla aika kuumottavia tekstiviestejä ja ensimmäisen kerran elämässäni kiihotuin niistä niin, että olin jo valmiiksi märkä hänen kävellessään ovesta sisään. Hän oli tällä kertaa aika hiljainen sängyssä, mikä oli pieni pettymys. Sain orgasmin tälläkin kertaa silloin, kun Merimies hyväili minua kädellään. Asento, jossa tämä tapahtui, oli erittäin miellyttävä. Makasin Merimiehen päällä selälläni niin, että hän oli työntyneenä takaapäin sisääni. Toisella kädellään hän hyväili klitoristani ja toisella rintojani samalla korvaani huokaillen. Todella kiihottavaa. Tuntui niin kuin hän olisi ollut ihan joka puolella, kaikkialla.

Baarituttavuus taas... Hän oli ensimmäinen ihminen, joka baarissa sinä iltana käveli vastaan. Juttelimme tovin ja tiemme erkanivat. Näimme toisemme uudelleen vasta valomerkin jälkeen. Minua ahdisteli silloin joku hikinen mies, josta en ollut lainkaan kiinnostunut. Kun näin BT:n (BaariTuttavuus), hylkäsin tämän hikisen version saman tien ja liimauduin häneen kiinni. Ja niinhän siinä sitten kävi, että löysimme itsemme samasta osoitteesta - minun luotani. Tarkoitukseni oli tälläkin kertaa ihan vilpittömästi vaan nukkua yhdessä yö, mutta toisin kävi... Mies oli kaikin puolin ihana: pitkä, harteikas, lihaksikas, hyväntuoksuinen ja huumorintajuinen. Sellainen, joka oikeasti olisi jaksanut nostaa minut helposti seinälle, mikä on toinen niistä kahdesta päävaatimuksesta, jotka  ihannemiehelleni olen asettanut. =)

Orgasmia en taaskaan saanut normaalissa panossa, mutta BT onnistui sen minulle käsin tarjoamaan. Se toki riitti. Hyväilytilanne oli jälleen ihan uudenlainen: makasin kyljelläni ja BT hyväili klitoristani takaa alaviistosta niin, että pystyi katselemaan samalla pilluani. En tiedä tarkalleen mitä siellä tapahtui, mutta tuntui kuin hän olisi pitänyt klitoristani sormiensa välissä koko ajan ja jotenkin pyöritellyt sitä. Oli ihan hyvä orgasmi ja kiihottava tilanne. Sitä en kyllä ymmärrä, miten tulen suht helposti silloin, kun joku toinen hyväilee klitoristani kädellään mutta jos itse yritän, siitä ei tule yhtään mitään. Se ei kerta kaikkiaan vaan tunnu ollenkaan hyvälle. En myöskään koskaan innostu siitä, jos hyväilen itseäni samalla, kun minua pannaan vaikka takaapäin. Ei siinä ole mitään kiihottavaa, päinvastoin.

BT olisi kovasti halunnut panna minua peppuun. En suostunut, vaikka hän miten vinkui. Sen verran oli miehellä hurja koko, että en halunnut edes kokeilla moista. Lopuksi heitin hänet kotiinsa noin 10 kilometrin päähän. Hän suuteli minua autosta noustessaan ja sanoi, että soitellaan. Varmasti molemmat tiesimme sillä hetkellä, että no eipä taideta soitella. Mutta jotenkin se on vaan niin paljon mukavampi erota tuolla tavalla.

Teini muuten laitteli parisen viikkoa sitten viestiä ja kysyi, ehdinkö tavata. Vastasin hänelle, että tilanteeni on muuttunut enkä voi enää tavata ja hyvät jatkot sulle. Teini ei vastannut enää mitään. Helpostipa sujui ne bänät. Varattu laittoi viestiä myös noin viikko sitten. Hän ajoitti tapaamisehdotuksensa niin, että minun olisi niin tehnyt mieli hyväksyä se. Kaipasin juuri silloin kipeästi seuraa ja ennen kaikkea kainaloa mihin käpertyä. Tuskailin Treenaajalle, miten hankala on nyt sanoa Varatulle, että en enää voi nähdä. Treenaaja onneksi sai minut järkiini ja niinpä laitoin Varatulle samanlaisen viestin kuin Teinillekin. Varattu sentään toivotti hyvät jatkot takaisin. Sen illan sitten kärvistelin kainalon puutteessa, vaikka olinkin helpottunut ja tyytyväinen itseeni, että sain tehtyä bänät myös Varatun kanssa.

Tuon loppukesän suman rauhoituttua onkin ollut seksielämän puolella aika hiljaiseloa. Treenaajaa olen pari kertaa tavannut ihan läheisyyspohjalta (eli ilman seksin harrastamista). Jotenkin tuntuu, että hänen seurassaan osaan ja pystyn olemaan joka kerta rennompi ja rennompi. Lisäksi koen käymämme keskustelut avoimina ja lämpiminä. Jotenkin vaikea selittää sitä tunnelmaa, mikä tapaamisillamme on. Sen kuitenkin tiedän, että hyvältä tuntuu ja saan imettyä hänestä itseeni paljon energiaa sekä voimaa.

Mutta täällä sitä ollaan, back in business. Ja nyt en lupaa mitään tulevasta, ettei porukka ainakaan sen takia hajoile. =)