Neljännet treffit olivat myös aika pitkälle sohvalla istumista, juttelua ja teeveen tuijottelua. Nelonen houkutteli minut luokseen n. 100 kilometrin päähän Helsingistä. Tapaamista edelsi pitkään jatkunutta ja aika kiihkeääkin kirjoittelua sekä pari puhelua. Nelonen osasi kirjoittaa hyvin ja tavalla, joka sai sisuskalut muuttamaan paikkojaan. Välillä hän kuitenkin "katosi", ei vastannut viesteihin eikä muutakaan. Pari kertaa jo päätin, että antaa olla, mutta sitten kuitenkin päätin kysyä suoraan missä mennään.

Niin sitten lähdin eräänä iltana ajelemaan hänen luokseen. Hän oli juuri sellainen, millainen kuva minulla hänestä olikin kirjoittelun, valokuvien ja puheluiden perusteella. Ehkä hän oli hieman pienikokoisempi mitä oletin, mutta se nyt oli vain hienosäätöä. Juotiin vähän terästettyä glögiä ja juteltiin. Oltiin sovittu, että nukun siellä yön ja lähden aamulla takaisiin Helsinkiin ja töihin. Käytiin yöpuulle joskus ennen puoltayötä. Nelkku meni sänkyyn ennen minua ja hoitelin itse iltapisut ja -pesut ennen seuraan liittymistä.

Kun pääsin peiton alle, Nelkku veti minut itseensä kiinni. Tuntui hyvälle. Minulle olisi riittänyt se, että oltaisiin nukuttu juuri siinä asennossa koko yö, mutta Nelkku oli päättänyt toisin. Jatkoin jutustelua lusikka-asennossa, kun yhtäkkiä hän veti hiukseni pois kaulaltani ja alkoi suudella. Miten pehmeät huulet hänellä olikaan ja miten pehmeä kosketus! Tuntui ihan mielettömän hyvältä. Kohta hän jo kiskoi minulta housuja jalasta ja minä sitten ihmettelemään, että hetikö sä multa otat housut pois jalasta.
- Sähän oot ollu täällä jo monta tuntia. (=D)

Seksi oli mukavaa, mutta aika yksipuolista ilman minkäänlaista esileikkiä. Jälleen kohtasin miehen, jolla oli suuret puheet mutta pienet teot. Aina tulee kuitenkin vastaan jotain uutta: hän laittoi kortsun paikoilleen yhdellä kädellä (no eihän se vaikeaa ole, mutta yleensä siinä vaan käytetään molempia käsiä - ehkä siksi, että se käy niin nopeammin). Panimme ensimmäisen kerran lähetyssaarnaajassa. Nelkku tuli aika nopeasti, joten en ehtinyt mukaan. Toki jännitinkin vähän eli olisi vaatinut kyllä jonkun verran aikaa ja vaivaa, että olisin itse tullut. Nelkku tosin oli ihana voihkiessaan nautinnosta. Tykkään ehdottomasti sellaisista tyypeistä, jotka osaavat näyttää sen, että nauttivat. Jotkut kun ovat kuin toteemipaaluja: ilmekään ei värähdä ja lauetessa kuuluu ehkä juuri ja juuri yksi ähkäisy.

Laukeamisen jälkeen hän rojahti päälleni, mistä tykkään myös. Se tuntuu vaan niin tosi turvalliselta, kun päällä on toinen ihminen ja tässä tapauksessa kyseessä oli vieläpä lihaksikas ja kiinteä tyyppi, jolla oli ihan älyttömän pehmoinen iho. Silittelin ja hyväilin häntä käsilläni. Hänen mielestään minulla oli tosi pehmeä kosketus. No voiko pehmeää ihoa koskettaa kuin pehmeästi? =)

Nukuin yön tosi huonosti ja aamulla kello soi klo 5.30. Nelkku oli halunnut nukkua omissa oloissaan koko yön, joten en enää aamulla odottanut minkäänlaista läheisyyttä. Toisin kävi. Yhden käden kortsunasennuksen jälkeen hän halusi panna takaapäin. Olin itse puhunut hänelle aiemmin, että naiset haluavat paljon useammin saada takaapäin kuin edes kehtaavat myöntää, joten en tiedä johtuiko hänen asentovalintansa siitä. Jälleen laukeamisen jälkeen hän rojahti päälleni ja pidimme toisistamme lujasti kiinni. Ei esileikkiä tälläkään kertaa, ei rintojen koskettelua eikä suutelua. Hän jopa käänsi päänsä pois, kun yritin suudella. Vähän jäi kyllä hassu olo yöstä, kun suuntasin auton nokan takaisin kohti Helsinkiä.

Olipa hiukan väsy seuraavana päivänä. Ja ehkä hieman hyväksikäytetty olo. Olin odottanut seksiltä vähän enemmän. Tuntui, että Nelkku kohteli minua kuin huoraa. Lisäksi aina jos on läheisyyttä saanut, sitä seuraa jonkinasteinen masennus. Kun tietää, että seuraavaa kertaa saa taas odottaa. Olemme vieläkin puheväleissä, mutta ehkä se suurin kipinä on kuitenkin poistunut. Harmi toisaalta. Toisaalta ei, koska ei tästäkään tyypistä minulle olisi pidemmän päälle ainakaan kumppaniksi ollut.