Onneksi minulla on tämä blogi, jonne voin tulla tunnustamaan tämänkin asian, jota en ole kehdannut kenellekään muulle tunnustaa.

Kommentoin noin kuukausi sitten erään miespuolisen tyypin blogia. Monen mutkan kautta päädyimme kirjoittelemaan keskenämme sähköposteja. Olemme vaihtaneet erittäin paljon mielenkiintoisia ajatuksia viimeisen kuukauden aikana. Hän on saanut minut katsastelemaan elämääni ja varsinkin parisuhdeasioitani ihan uusista näkökulmista.

Hulluinta tässä on se, että olen vähän ihastunut tyyppiin. Tuntuu tosi oudolta, että toiseen voi ihastua pelkästään kirjoitusten ja kuvien perusteella. Odotan aina jännittyneenä hänen postiaan ja kun hänestä kuulen, tuhannet perhoset kiertävät vatsassa hänen tekstejään lukiessa. Tunnen itseni aika typeräksi.

Tämä mies on varattu, joten emme koskaan tule tapaamaan toisiamme oikeassa elämässä, vaikka lähes naapureina asummekin. Enkä minä, samasta syystä, tule koskaan tunnustamaan ihastustani hänelle. No, onpa ainakin joku, kenestä nähdä päiväunia. Sellaista ihmistä ei ole  hetkeen ollutkaan.

Huh kun helpotti.