Tiedättekö tunteen, joka syntyy siitä, kun joku vastakkaisen sukupuolen edustaja yllättäen koskettaa? Kun kyseessä on joku, jonka on tuntenut kauan ilman minkäänlaista fyysistä kontaktia ja josta pitää hyvin paljon? Kun kosketus tulee täysin yllättäen? Kun se saa aikaan tunteen, että tuo ihminen pitää minusta? Tiedättekö?

Minä tiedän. Tunne on aika harvinaislaatuinen ja sen vuoksi myös erittäin nautittava. Siinä menee lämpimiä väristyksiä pitkin poikin, ihan kuin kosketus toisi kehoon valtavan määrän energiaa: sähköä ja lämpöä.

Työyksikössäni on eräs kaikin puolin vetävän näköinen ja mukava ikäiseni mies, josta olen tykännyt alusta saakka hyvin paljon. Mies on varattu eikä meillä mitään ihmeellistä ole koskaan ollutkaan eikä koskaan tule olemaan. Mutta silti. Väittelimme hyväntahtoisesti viimeisimmästä työporukan kesken pelatun sählypelin voittajasta, kun se tuli. Mies oli eri mieltä kanssani ja ajauduimme fyysiseen kontaktiin. Tönimme toisiamme ja mies tökki sormellaan kutittaen minua kylkiin ja yläselkään aiheuttaen suuren määrän noita ihania väristyksiä.

Tuli ihan älyttömän hyvä mieli. Virnuilen vieläkin. Ihan kuin aurinko paistaisi.