Yksi tyyppi oli myös roikkunut Mesessäni jo jonkin aikaa ja päätin sitten ottaa hänestä enemmän selvää. Hän oli seitsemän vuotta nuorempi, mutta omasta mielestään ikä ei häntä haitannut. Eipä se minullekaan paljon numeroa kummempi ole, joten sovimme, että hän tulee tapaamaan minua kotiini. Hän soitti matkalta ja muistin silloin vasta kysyä, onko hän allerginen kotieläimelleni. Hän inhosi/pelkäsi ja oli mielestään allerginenkin kyseiselle eläinkunnan edustajalle, joten hän päättikin mennä kotiinsa. Sen jälkeen hän alkoi Messengerissä vonkaamaan tapaamista jonnekin parkkipaikalle.

Aluksi olin vähän vastahankaan, mutta kieltämättä oli sillä hetkellä aikamoinen halipula, minkä vuoksi päätin sitten lähteä. Tapasimme toisemme noin puolivälissä erään liikkeen pihalla kellon ollessa lähellä puolta yötä. Hän ottikin melkein heti kainaloonsa ja siinä sitten istuimme ja tuijotimme auton ikkunasta yöhön puhumatta mitään. Juttua ei oikein syntynyt. Kutonen toivoi sitten, että hyväilisin hänen nännejään. Nuolin, imin ja näykin Kutosen huokaillessa nautinnosta. Hän kertoi, että hänelle nännien hyväily on ehdoton ykkönen ja väitti, että kukaan ei ole koskaan osannut tehdä sitä yhtä hyvin kuin minä. (No enpä paljon laita tuolle palautteelle painoa..) Minä taas en ole koskaan huomannut, että kukaan mies nauttisi erityisesti nännien hyväilystä, vaikka itse sitä tykkäänkin tehdä.

Hän alkoi olemaan jo aika herkillä käsittelyssäni ja pyysi minua lopettamaan, kun ei halunnut sotkea autoaan. Sain itse vastalahjaksi samanlaista käsittelyä, jonka jälkeen lähdimme nukkumaan. Kutonen on ollut sen jälkeen kovasti tulossa luokseni käymään. Enää ei lemmikkini haittaakaan häntä yhtään. En ole vielä häntä kotiini päästänyt, koska en kyllä erityisemmin hänen kanssaan kiihottunut. Ja se hieman häiritsee, että yhteisiä puheenaiheita ei tuntunut oikein löytyvän.