Meidän piti viettää juhannus viime vuoden tapaan festareilla. Päätimme kuitenkin juhannusviikolla, että emme sinne lähde, koska oli luvattu sadetta koko viikonlopuksi. Jäimme siis Helsinkiin. Aattoaamun sarastaessa meillä, kolmella naisella, ei ollut vielä yhtään mitään suunnitelmia. No epätoivoinen hätävarasuunnitelma oli sellainen, että olisimme kolmestaan saunoneet ja grillanneet R:n luona.

Onneksi hätävarasuunnitelmaa ei tarvinnut ottaa käyttöön. Toisen ystäväni entinen työkaveri, jonka me kaikki tunnemme aikaisemmista yhteisistä bileistä, kutsui meidät vanhempiensa kotiin Espooseen. Hän oli siellä tyttöystävänsä ja yhden kaverinsa kanssa. Sinne oli ehkä tulossa muitakin. No sehän riitti meille ja niin me suuntasimme julkisen liikenteen avustuksella askeleemme kohti Espoon periferiaa.

Kuten kaikki pääkaupunkiseudulla olleet tietävät, juhannus oli säiden puolesta positiivinen yllätys. Aattona vähän satoi, muuten ei. Mutta paistoi aattona aurinkokin. Asunto, missä olimme, oli aikamoinen luksuskämppä. Saunatiloissa mm. poreamme ja iso, katettu terassi. Siellä kelpasi bilettää. Vähitellen porukkakin kasvoi ja meitä oli loppujen lopuksi paikalla yhdeksän henkeä. Porukka oli keskimäärin itseäni 5-6 vuotta nuorempaa. Niin tämä Heilanikin. (En kyllä edes tarkalleen tiedä minkä ikäinen hän oli.)
 
No niin. Siinä siis istuimme iltaa koko porukalla välillä enemmän ja välillä vähemmän läheisissä tunnelmissa. Varsinkin kaksi paikalla olleista "pojista" oli todella söpöjä ja mukavia. Juhannusheila oli toinen heistä. Tämän Heilani kanssa sitten ajauduimme keskustelemaan syvällisiä. Puhuimme aika paljon sinkkuudesta ja sen eri puolista. Valitin hänelle Teinin ja Varatun käsittelyiden jäljiltä, että sinkkuseksi on surkeaa, koska miehet eivät koskaan jaksa pitää huolta siitä, että nainenkin tulee. (Myönnän, että tämä oli liioitellusti ilmaistu, älkää miehet hermostuko.) Heila sitten ehdotti siinä saman tien, että mennään tuonne pihalla olevaan mökkiin ja ollaan niin, että vaan sinä meistä saat.

No en tietenkään lähtenyt, vaikkakin ehdotus oli ihan houkutteleva. Sillä hetkellä olin ensinnäkin ihan varma, että en voi edes saada orgasmia humalatilani vuoksi. Ilta jatkui. Katselimme porukalla jalkapalloa ja ahtauduimme kaikki yhdeksän samaan pieneen huoneeseen, samalle pienelle sohvalle. Voitte kuvitella, että siinä vasta tiivis tunnelma olikin. Illan mittaan ajauduin suutelemaan molempien söpöjen poikien kanssa. Molemmat suutelivat todella hyvin. Toinen heistä sitten totesi jossain vaiheessa, että on liian humalassa ja lähti kotiin. Minä sitten lähdin Heilan kanssa pesemään jotain talon kylpyhuoneeseen. En muista mitä se oli ja se kyllä jäi pesemättä, sillä ajauduimme vallan muihin puuhiin.

Olimme sopineet R:n kanssa, että lähdemme samalla yöbussilla kotiin. Bussin lähtöaika oli siinä vaiheessa aika lähellä, joten minun oli aika vaikea keskittyä Heilan käsittelyyn. Heila laittoi minut istumaan vessanpöntön päälle (kansi kiinni =)), nosti hameeni ylös, levitti jalkani ja alkoi nuolla samalla kun hyväili käsillään rintojani. Ovet olivat reilusti raollaan muualle asuntoon, joten kuka tahansa olisi voinut meidät nähdä, jos olisi sattunut kävelemään käytävän päähän, missä kylpyhuone oli. Heilan käsittely tuntui erittäin hyvältä ja puolittaisen istuma-asennon vuoksi minulla oli hyvät näkymät suoraan tapahtumapaikalle. Mutta en vain voinut rentoutua. Niinpä sovimme, että Heila lähtee luokseni yöksi.

Heila ei halunnutkaan sitten matkustaa yöbussilla, joten otimme taksin. Luonani juttelimme varmaan parisen tuntia ennen kuin mitään tapahtui. Olimme lähekkäin ja Heilan sydän hakkasi koko ajan ihan hulluna. Hän sanoi, että se johtui minusta. Niin, ehkäpä jokaisella miehellä hakkaisi samalla tavalla samassa tilanteessa: sohvalla naisen kanssa, jota tietää voivansa nuolla tai panna ihan milloin haluaa. Kyllä se hakkasi minullakin. Pitkästä aikaa tuntui oikein kunnolla vääntöä alavatsassa, kun vihdoin suutelimme. Heila vei minut sänkyyni ja alkoi nuolla. Täytyy kyllä nostaa hänelle hattua siitä, että hän jaksoi tehdä sitä siihen asti, kun tulin, koska siinä kyllä kesti. Minulla oli kyllä jonkin verran paineitakin jo siinä vaiheessa ja varmaan hänelläkin, kun oli luvannut minulle jo sen, että varmasti tulen. Heila teki kielellään aika paljon pyörittävää liikettä klitorikseni ympäri ja se tuntui NIIN hyvälle. Ja minä sain viimein orgasmin.

Tämän jälkeen Heila halusi tulla sisääni. Hänellä olikin aika suuria potenssiongelmia eikä hän saanut kaluaan pysymään sisälläni. Lopulta otin häneltä suihin ja hän tulikin aika nopeasti. Lepäsimme vähän aikaa ja hän halusi sitten lähteä tupakalle. Menin itse pesemään hampaita. Hänen tarkoituksensa oli siis jäädä luokseni yöksi, mutta yhtäkkiä hän ilmestyikin vessan ovelle ja sanoi, että hän haluaa lähteä. Hän oli niin häpeissään siitä, ettei hänellä seisonut, että hän halusi pois. Minä tietenkin yritin sanoa, että ei sitä tarvitse hävetä ja että se on ihan ymmärrettävää. Yritin saada häntä jäämään. Hän ei jäänyt, vaan lähti. Jälkeenpäin tajusin, että hänellä oli puhelimesta akku loppu eikä hän ollut voinut soittaa taksia itselleen. Ilmeisesti hän on kuitenkin päässyt kotiin.

Kyllähän tuollaisessa tilanteessa, kun mies ei saa kaluaan kovaksi, tulee väkisinkin mieleen se, että johtuukohan se minusta. Vaikka miten tietäisi muita faktoja, niin kuin tässäkin tapauksessa Heila oli juonut sen verran reippaasti, että potenssi oli heikko sen vuoksi. Välillä myös oli sellainen olo, että käytettiinköhän minua hyväksi, mutta eihän tuossa ole mitään siihen viittavaa. Kyllä minä luullakseni ymmärrän sen, miten kova paikka se on miehelle, jos ei seiso. Mutta minä luulen, että miehet eivät ymmärrä sitä, että ei se ole naisen näkökulmasta niin noloa, miltä se itselle vaikuttaa. Naisilla onkin kyllä helpompaa siinä mielessä, että pilluhan on käytännössä aina panovalmiina. Joskus tietysti käy niin, että ei kostu, mutta sekin ehkä katsotaan ennemmin miehen syyksi tai esileikin puutteeksi. ;)

Mutta siis tällainen juhannus tällä kertaa. Minulle on näköjään tullut vähän inhottava tapa tästä, mutta pakko sanoa jo tässä vaiheessa, että parempaa raporttia on tulossa...