Vuosi onkin vierähtänyt hujauksessa jo melkein puoleen väliin. Mun elämässä ei oo pahemmin mitään tapahtunut viime joulukuun jälkeen. Ei mitään raportoitavaa. Ainakaan niin suurta, että niitä ei voisi kertoa kaikkea tässä samalla.

Alkuvuosi meni ilman minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä kenenkään kanssa. Ei huvittanut. Ei jaksanut. Teki mieli olla vaan omissa oloissaan ja tehdä omia juttuja. Oli sellainen olo, ettei millään jaksa tutustua ainakaan kehenkään uuteen ihmiseen, jonka kanssa harrastaisi ehkä seksiä. Kuitenkin lopulta on ollut aina sellainen olo, että se ei ole sen arvoista. Siis seksi ei ole niin hyvää, että kannattaisi. Ennemmin olen ilman.

Merimies yritti pari kertaa tapaamista. Kertoi että heillä on avoin suhde ja hänen naisensa kiihottuu siitä, jos muutkin naiset haluavat häntä. Tapasin hänet lopulta huhtikuun alussa ja nyt toisen kerran kuun loppupuolella. Sessiot hänen kanssaan ovat olleet todella kuumia ja kestäneet useamman tunnin. En kuitenkaan laukea hänen kanssaan, en sitten millään.  Mutta ei se mitään, se ei ole tässä tapauksessa pääasia. Merimies on ihana. Vaikka hänellä olisi miten kiire seuraavaan paikkaan, hän jaksaa aina pitää minua lähellään hyvän tovin lopetettuamme leikit. Siitä jää hyvä mieli. Meillä on jo vakiintunut kirjoittamaton sääntö, että hän ei jää koskaan yöksi. Eikä se haittaa, vaikka joskus maailmassa olisinkin loukkaantunut moisesta.

Yhden kaverinkaverin kanssa eksyin baarista myöskin pari viikkoa sitten samaan sänkyyn nukkumaan. Vaatteet pysyivät päällä kuitenkin, vaikka mieli olisi tehnyt - molemmilla. En sitten tiedä miksi pihtasin. Ehkä siksi kun luulin mahdollisen seksin harrastamisen päätyvän heti koko kaveriporukan tietoon. Ja olisihan se päätynytkin, kuulin jälkeen päin. =) No, tämä herra on kotoisin vähän kauempaa ja teimme sopimuksen, että jos törmäilemme samalla paikkakunnalla myöhemmin, niin yritetään tavata. Yksi yritys onkin jo ollut, mutta se meni sitten aikatauluongelmien takia mönkään. Tässä miehessä oli sellainen ihana piirre, että hän oli tosi hyvä koskettamaan ja halusi myös tehdä sitä. Sivellen, silitellen ja rapsutellen. Huulillaankin hän vähän maisteli ja sekin tuntui ihan mielettömän ihanalta. Voisin olla sellaisessa käsittelyssä monta kuukautta putkeen. =)

Sitten on vielä yksi mies, joka on ollut myös kuvioissa huhtikuun alusta saakka. Hänet tunnen entuudestaan jo useamman vuoden takaa. Meillä on ollut joskus yhteisiä asiakkaita ja olemme tutustuneet sen kautta. Kun olemme viimeksi olleet tekemisissä, olemme olleet molemmat tahoillamme varattuja. Nyt sitten törmäsimme - missäs muuallakaan kuin Facebookissa. Siellä aikamme viestejä vaihdettuamme sovimme tapaamisen. Ja yllätys yllätys heräsimme seuraavana aamuna saman peiton alta. =) Tämän herran kanssa seksi on myös ollut loistavaa, ainakin minun kannaltani. Herra on todella taidokas nuolemaan ja saan orgasmin todella helposti. Se onkin ollut poikkeuksellista tämän sinkkuelämän aikana. Sellainen ongelma tämän miehen kanssa on, että hän taitaa olla vähän liian ihastunut minuun. Ei hyvä, koska minä en ole häneen.

Tässä lyhyesti tilanne. Jospa jaksaisin jossain vaiheessa kertoa vähän enemmän yksityiskohtia. Sitä ja kesää odotellessa.