Toiset treffini olivat minua vuotta vanhemman tyypin kanssa. Kirjoittelimme hyvän aikaa ennen tapaamista. Mielenkiintoinen tyyppi ja tapaaminen kiinnosti. Kutsua treffeille ei kuitenkaan tullut millään, vaikka sanoin hänelle ihan suoraan, että miksi et jo pyydä mua. Lopulta hermostuin ja pyysin itse. Sovimme, että hän tulee luokseni. Ehkä hieman uhkarohkeaa, mutta luotin omaan arviooni hänestä.

Tuijotimme teeveetä ja juttelimme. Illan mittaan Toka veti minut syliinsä ja piti lähellään. Se tuntui ihan mukavalta, tosin tunsin koko ajan hänen seisokkinsa. Hän suutelikin minua ja huhhuh, aika harvoin yhtä surkeaa suutelijaa on tullut vastaan. Hän jotenkin haukkasi koko alaleukani suuhunsa eikä ollut puhettakaan, että siinä hommassa olisi käytetty jotain pehmeitä huulia. Hyiiiii. Muuten myöskin ihan mukavan oloinen tyyppi.

Taisi olla seuraavalla viikolla, kun hän ehdotti uutta tapaamista. Sanoin, että voin tavata, mutta en halua sitoutua. Hän vastasi, että niinhän ne kaikki sanoo eikä ottanut sitten yhteyttä pitkään aikaan. Viime viikonloppuna hän viestitteli, että mites se uusi tapaaminen. Vastasin jälleen, että kyllä voin tavata, mutta.. Ja sen jälkeen ei taas mitään, tosin hän on sitten kirjoitellut muuta. Ilmeisesti hän odottaa jälleen, että minä ehdotan jotain. Sitä sopii odottaa. Eipä tee mieli ko. tyypin kanssa suudella.

Tulee kyllä tätä kirjoittaessa mieleen, että miksi ylipäätään haluan sitten hänet tavata? Ehkä olen vain liian kohtelias. Poden jotakin ihme velvollisuudentuntoa siitä, että itse halusin hänet ensin nähdä tai jotain.

Tekisi mieli antaa palautetta hänelle tuosta suutelusta. Vähän opettaa. Mutta miten sen voi tehdä ilman, että toinen loukkaantuu? Ja voihan se olla, että joku toinen tykkääkin siitä, että puolet naamasta syödään suudellessa. Sitten tämä seuraava antaa taas ihan vastakkaista palautetta... Ja tämä yksi reppana sitten ihmettelee, että miten niitä naisia oikein suudellaan.