Viimeisin tapaamiseni Merimiehen kanssa oli jälleen todella hieno. Omalla tavallaan yksi parhaista seksikokemuksistani. Poikkeuksellisesti tein tapaamiseen itse aloitteen ja Merimies oli heti mukana. Hän tuli illalla luokseni tarkoituksenaan mennä vielä töihin sen jälkeen, mutta panohommat venähtivät sen verran pitkiksi, että lopulta työt siirtyivät seuraavaan päivään.

Merimies oli jälleen todella puhelias. Hän kertoi miltä minä tunnuin, miltä hänestä tuntui ja pyysi myös minua kertomaan mitä koin. Sain niin paljon kiksejä jo pelkästä puheesta. Merimies oli myös todella ihana siinä, että hän oikeasti teki todella paljon töitä siinä, että saisin. Hän kyseli minulta, mitä haluaisin hänen tekevän ja yritti toteuttaa toiveitani. Pari kertaa oli todella lähellä, mutta lopulta jäin ilman orgasmia sen kolmen tunnin session aikana, mikä meillä oli. Me panimme, hyväilimme, nuolimme, imeskelimme, pyörimme... Koko kolme tuntia täyttä actionia. Vaikka en lauennutkaan, olo oli omalla tavallaan todella tyydytetty sen jälkeen.

Merimies ei jäänyt taaskaan yöksi, mistä olin helpottunut. Toisaalta on ihan kiva nukkua toisen ihmisen vieressä ja sitä kaipaankin todella usein, mutta Merimies ei ole varmaan sitten sellainen, joka minussa saisi kyseisen tarpeen heräämään. Totta kai sanoin hänelle, että voit jäädä yöksi, mutta en oikeasti sitä halunnut. Oli ihan mukava nukahtaa yksin.

Sitten kuluikin monta viikkoa, etten kuullut Merimiehestä mitään enkä kyllä itsekään ilmoitellut itsestäni hänelle. Lopulta hän laittoi Facebookin kautta viestiä, että hänellä on meneillään jonkinlainen suhde, mutta että hänen tekisi minua mieli vieläkin. Just joo.

Kului myös yli kaksi kuukautta, etten harrastanut seksiä ollenkaan. Yksi viritys tuossa oli erään nettituttavuuden kanssa. Hän otti minuun yhteyttä, että haluaisi minut kimppaan naisensa kanssa. Sovimme tapaamisen, jonne hän tulikin sitten yksin ilman tätä naista. Ei ollut kuulemma jaksanut nainen lähteä. Tapaamisella selvisi sitten sekin, että kyseessä ei olekaan pariskunta, vaan kaksi sinkkua, jotka vakipaneskelevat toisiaan ja lopulta tämä mies ehdotti minulle, että me hakisimmekin yhdessä meille naista kimppakaveriksi. Siinä vaiheessa minulle riitti ja pesin käteni koko hommasta.

Tuolla samaisella tapaamisella kävi vielä niin, että kahvila jossa istuimme meni kiinni ja siirryimme vähäksi aikaa miehen autoon vielä istumaan. Mies yritti siinä sitten suudella ja hiplailla ja olisi halunnut tehdä muutakin. En suostunut. Mies yritti itsepäisesti saada minua suostumaan ja mm. käynnisti autonsa, että nyt mennään vähän sivummalle. Siinä tilanteessa iski kyllä aika iso paniikki saman tien. Kävin melkein hysteeriseksi, koska säikähdin niin paljon, että hän raiskaa minut, jos ei muuta. Mies veti kyllä heti sanojaan takaisin ja rauhoitteli minua. Varmaan ehkä itsekin hämmästyi reaktiotani. Lopulta mies ajoi minut parkkipaikan toiseen laitaan, missä oma autoni oli ja niin erosimme. Olin siinä vaiheessa pyytänyt miettimisaikaa ja seuraavana päivänä sitten ilmoitin, että en ole käytettävissä.

Yli kahden kuukauden seksitön putki päättyi parisen viikkoa sitten vähän yllättävällä tavalla. Taisipa nimittäin käydä niin, että sekaannuimme toisiimme Treenaajan kanssa. On kyllä jotenkin hirvittävän jännä olo asiasta siinä mielessä, että seksi ei tuntunut muuttavan asioita mitenkään. Tarkoitan tällä sitä, että suhtautumiseni häneen on samanlaista kuin ennenkin eli en koe esimerkiksi, että välillemme olisi tullut siitä minkäänlaisia jännitteitä tms. Kaikki on jatkunut sen jälkeen ihan normaalina. Ja luulenpa, että Treenaajalla on sama fiilis. Koska kyllähän sen varmaan aistisi, jos ei olisi?