Kolmannet treffini olivat jälleen sellaiset, että minä kutsuin kiinnostavan tyypin kotiini katsomaan teeveetä. Olimme puhuneet eräästä sarjasta, josta molemmat tykkäämme ja seuraamme. Päätin sitten yhtäkkiä sairauslomalla ollessani, että haluan seuraa. Oli tylsää, kun ei ollut moneen päivään ollut suoraan kontaktissa kenenkään ihmisen kanssa. Kolkku oli ensin vähän kauhuissaan ehdotuksestani, mutta lähti sitten.

Erittäin mukava tyyppi ja aika intensiivinen katse, joka sai perhoset kiertämään vatsassa. Lisäksi hän tuoksui tosi hyvälle, mikä on minulle miehessä hyvin tärkeää. Hänen kanssaan istuimme kaksi iltaa sohvallani, juttelimme ja katselimme teeveetä. Hän siis itse ehdotti toista tapaamista viikon sisällä ensimmäisestä. Emme kosketelleet toisiamme kuin hänen lähtiessään jälkimmäisellä kerralla, jolloin halasimme.

Meni vähän aikaa ja Kolkku ilmoitti, että ei halua enää tavata. Ei ole valmis sitoutumaan. No enpä ole minäkään. =) Ihmeen vähän "pakit" kuitenkin haittasivat. No, tietysti järjellä ajatellen ei meistä koskaan olisi mitään voinut tulla - liikaa liian suuria esteitä - mutta olisi hänen kanssaan voinut muuten mukavia iltoja viettää.

Nettitreffini taitavat olla kyllä aika tylsää luettavaa.. Luulin itsekin, että olen viettänyt vähän railakkaampaa elämää tuon suhteen, mutta ihan kiltistihän tässä on oltu. Niin ja seuraavat treffit menivätkin sitten jo vähän pidemmälle...