Mikähän siinä on, että pullonpyöritys saa meidät "aikuiset" taantumaan jotenkin teinivuosien tasolle? Itselläni on viimeisen vuoden ajalta kaksi kokemusta ja molemmilla kerroilla, eri ihmisten kanssa, on käynyt ihan samalla tavalla. Tämä pullonpyörityssyndroomahan saa tytöt kikattelemaan ja kihertelemään sekä pojat pelleilemään ja innostumaan. Aluksi kukaan ei uskalla ottaa tehtävää vaan kaikki toivovat totuuksia. Jutut ovat heti seksissä tai muuten navan alapuolella. Lopulta rohkeimmat alkavat pyytää itselleen tehtäviä ja tehtävien taso muuttuu koko ajan hurjemmaksi. Aluksi tehtävänä on vaikkapa tanssia jonkun kanssa taustalla soivan musiikin tahdissa. Sitten jo nuollaan kaulaa ja napaa, suudellaan sekä lopulta saattavat vaatteetkin vähetä. Ja kivaa on.

Syndrooman jälkitilana onkin sitten krapula ja oksentelu. Nytkin olin jo pyörityksen alkaessa siinä kunnossa, että olisi pitänyt olla loppuilta vesilinjalla. Vaan ei. Totesin, että enhän minä ole vielä tarpeeksi humalassa toteuttaakseni yhtäkään tehtävää, joten otin lisää. Ja kärsin kirjaimellisesti sisuskalujani myöden päätöksestä seuraavana aamuna.

Ensimmäinen pullonpyörityskerta sattui viime kesänä. En ole ilmeisesti siitä tänne edes kirjoittanut. Olimme silloin ystäväni kotibileissä juhlimassa hänen syntymäpäiviään. Taisipa illan sankari itse saada päähänsä, että nyt lähtee pullo pyörimään. Paikalla oli kolme naista ja neljä miestä, joista yksi oli varattu. Siinä sitten nuoleskeltiin toisten kaulaa, tanssittiin eroottisia tansseja, stripattiin ja suudeltiin. Kaikki teki kaikkea kaikkien kanssa, heteromeiningillä tosin. Varattu mies taisi olla ainoa, joka ei suudellut ketään, mutta me sinkut olimme ihan villeinä. Lopulta päädyimme saunaan koko porukka. Meno oli sen verran villiä, että itselläni oli pikkuhousut ihan märät saunaan siirtyessä.

Tämä jälkimmäinen kerta sitten... Olimme työkavereiden kanssa iltaa istumassa. Meidän oli tarkoitus lähteä baariin, mutta jotenkin jumahdimme erään työtoverini kotiin. Paikalla oli kolme naista, joista minä ainut sinkku sekä kolme miestä, joissa mukana yksi sinkku. Itse olin aluksi vähän varovainen, kun en tiennyt, mihin nämä varatut ovat valmiita. Jotain ehkä kertoo kuitenkin se, että toinen varatuista miehistä sanoi pullon kolmannen kerran pyörähtäessä, että eikös tuossa oviaukon kohdalla mene sitten sellainen luottamuksen raja, jonka ulkopuolelle tämän huoneen tapahtumat eivät sitten mene. ;)

Itselleni tuli kyllä useamman kerran illan aikana mieleen, että en ehkä olisi varattuna ihan niin pitkälle mennyt mitä varatut tekivät. Ehkä minultakin siis löytyy moraali? =) Olen täysin varma, että minulla olisi ainakin ollut ihan älytön morkkis seuraavana päivänä, kun näin sinkkunakin asiat mietityttivät jonkun verran. Olen kyllä useamman kerran joutunut tässä sinkkuaikana vakuuttamaan itselleni, että saanhan minä nyt tehdä vaikka mitä, kun en ole kenellekään tilivelvollinen. Mutta silti välillä tuntuu pistoja jossain sisimmässä.

Paikalla oli myös tämä herra, joka on saanut minussa värinöitä aikaan aikaisemminkin. Sanotaan häntä nyt vaikka Työmieheksi. Työmies on siis varattu, mutta erittäin mukava ja puoleensavetävä. Olen aina välillä miettinyt, että miltähän tuntuisi suudella tuota. (Teen sitä muuten aika paljon miesten kohdalla.) Olen kuitenkin joka kerta todennut, että sitä ei tule koskaan tapahtumaan, koska hän on varattu ja hän vaihtaa vielä työpaikkaakin kesän alussa. No tapahtui se sittenkin. Täytyy sanoa, että mukavalta se tuntui kännissä mutta olisi varmaan tuntunut paljon mukavammalle, jos olisin ollut selvinpäin. Suutelimme vähän enemmänkin sitten, kun alkuun pääsimme. Hauska tilanne oli myös se, että Työmiehen avovaimo tuli paikalle kesken leikin. Sain sen jälkeen tehtäväkseni valita porukasta herran, jonka kanssa vaihdan intohimoisen suudelman. Kysyin sitten tältä avovaimolta, että mitä mieltä olisit, jos suutelisin tuota sun miestä. Hän sanoi, että siitä vaan, sehän on pelin henki. Aika kova mimmi.

Paikalla olevat miehet olivat kaikki erittäin hyviä suutelijoita. Täytyy kyllä jälleen kerran ihmetellä sitä, miten sama toiminta voi tuntua niin erilaiselta eri ihmisten kanssa. Tuostakin porukasta esimerkiksi tämä Sinkkumies oli sellainen, joka sai minut oikeasti kaikkein kuumimmaksi suutelullaan. En tiedä sitten oliko muiden paikallaolijoiden "varattu"-merkit syöpyneet sen verran hyvin alitajuntaani, että sekin vaikutti asiaan. Minä en osaa ollenkaan sanoa sitä, mitä Sinkkumies teki eri tavalla kuin Työmies, mutta jotain siinä oli. Mutta suutelun perusteella voisin ottaa kumman vaan, milloin vaan. =)

Muutakin raportoitavaa olisi, mutta tästä tuli jo niin pitkä postaus, että taidan säästää myöhemmäksi.