Olen jo useamman vuoden käynyt pelaamassa erästä joukkuelajia pienellä porukalla. Meillä on aina ollut tosi hauskaa. Olen aikaisempia vuosina ollut itse varattu ja pelaajaporukkakin on ollut hyvin naisvoittoista. Muutamaa varattua miestä lukuunottamatta. Tänä kesänä porukkaan on sitten liittynyt uusi pelaaja, minua n. 5 vuotta nuorempi vapaa mies, jota kutsuttakoon tässä Pelimieheksi.

Minä en aluksi paljon häntä noteerannut. Sitten kävikin niin, että pelaajia ei kerran tullutkaan paikalle tarpeeksi, vaan paikalla olimme vain me kaksi. Eipä siinä paljon pelailtu joukkuelajia kahdestaan. Juteltiin aika paljon. Tyyppi alkoi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja mukavakin hän oli, sen kyllä huomasin heti alussa. Ulkonäöltä hän on ehkä vähän liian "laiha" makuuni. Taitaa olla mies, jolla on kapeammat jalat ja käsivarret kuin minulla =). Miten aina löydänkin näitä. Pidempi hän sentään on ja ihan söpön näköinen.

Tuon juttelukerran aikana ehkä vähän ihastuin häneen. Seuraavalla kerralla tuli tarpeeksi porukkaa, mutta olimme alussa jälleen vähän aikaa kahdestaan. Pari ystävääni kysyi minulta sen jälkeen, että olinko kiinnostunut Pelimiehestä, kun käytökseni oli vähän sen tyylistä. Hui! Näkyikö se niin selkeästi? Parilla seuraavalla kerralla olenkin vähän vetäytynyt ja ollut neutraalimpi. Ettei kukaan huomaisi. Ettei Pelimies itse huomaisi. En tiedä miksei hän saisi huomata? Ehkä siksi, että en saisi siipeeni. Kuitenkin haluan jatkaa porukassa pelaamista ja se olisi ehkä vähän kiusallista, jos olisin ilmaissut kiinnostukseni häneen ja saanut pakit. Tai toisinpäin. En tiedä. Minusta kyllä tuntuu, että minulla ei olisi ongelmaa olla porukassa, jos joku minusta kiinnostunut olisi saanut pakit. Mutta toisinpäin se olisikin jo pahempi juttu.

No, kuitenkin. Pelimiehen kanssa vaihdettiin erään pelikerran jälkeen pari sähköpostiviestiä. Sen jälkeen on ollut hiljaista ja "kylmää". Olen ajatellut, että hänkin on jotenkin vaistonnut kiinnostukseni ja haluaa ottaa etäisyyttä, tavallaan viestittää, että ei ole kiinnostunut. Kunnes taas tänään. Olimme pelaamassa, me kaksi jälleen ensimmäisinä paikalla naureskelemassa ja juttelemassa kaikista maailman asioista. Pelin jälkeen oli niin hieno ilma, että jäimme vielä ulos vähän isommalla porukalla. Pelimies oli lähdössä jo kotiin, ilmeisesti hän taisi ajatella, että ei ole "tervetullut jäämään" porukkaamme. Hän jäi, kun kysyin, että kai sinäkin nyt jäät.

On niin hassua, että tänään hän jälleen tuntui sellaiselta... vastaanottavaisemmalta ja ehkä vähän kiinnostuneeltakin. Hän puuhaili vieressäni kaikkea ja hakeutui lähelle. Tai sitten se oli vaan sattumaa tai omaa kuvitelmaani. Tuntuu ristiriitaiselta, että hän on sellainen aina välillä nähdessämme ja välillä vähän kaukaisempi tai jättää vastaamatta sähköposteihin, joilla olisi helppo jatkaa keskinäistä jutustelua tai tutustumista. No, luulenpa, että kuvittelen kaiken vain siksi, koska olen hänestä kiinnostunut. Tai sitten hän on äärettömän ujo tapaus.