Täällä sitä taas ollaan. Tässä on ollut aikamoista hiljaiseloa tuolla makuukamarin puolella, joten päivittely on jäänyt. On ollut jotenkin sellainen kausi, että seksi ei ole maistunut ainakaan siinä muodossaan missä sitä on ollut tarjolla ja itsellä ei ole ollut paukkuja tehdä asian eteen sen kummemmin yhtään mitään. Olen keskittynyt sitten enemmän muihin asioihin. Mutta jospa tässä taas alkaisi tapahtua... Uusi vuosi lähestyy - ja ne uudet kujeet! =)


Vierailin tässä joulun pyhinä vanhalla kotipaikkakunnallani ja yövyin tyypin luona, josta olen kirjoittanut ainakin tässä postauksessa. On ehkä aika antaa hänelle jo nimi... Hän on tästä lähin vaikkapa Jesse. Jesse on edelleen varattu ja ilmeisen onnellisesti varattu. Tapasin yli kuuden vuoden tauon jälkeen muitakin paikkakunnalla asuvia vanhoja tuttuja. Menimme istumaan iltaa erään yhteisen ystävämme kämpille, jonne valui illan mittaan muutakin porukkaa - kaikki tuttuja kaikille. Oli tosi ihanaa nähdä näitä kaikkia tyyppejä ja olin ihan fiiliksissä. Olivat kyllä hekin ihan onnessaan. Ilta sujui siinä rattoisasti ja aika levotonta oli puhe lähes koko ajan. No, tuolla porukalla on puhuttu varsin pervoja ennenkin.

Meitä oli paikalla neljä naista ja kolme miestä. Yksi pariskunta lähti jossain vaiheessa iltaa kotiinsa, yksi tytöistä sammui ja meitä oli sitten lopulta juhlimassa kaksi miestä ja kaksi naista. Vaikka en ollutkaan mitenkään älyttömästi juonut, en silti oikein tarkasti muista mitä tapahtui missäkin järjestyksessä, mutta jossain vaiheessa asunnon omistaja, sanotaan häntä vaikka E:ksi, tuli kokeilemaan, tarviiko meidän tyttöjen vedellä höylällä alapäätämme. Tämäkin oli jonkun levottoman huulenheiton lopputulema, josta tarkoitus ei ollut varmasti mennä pidemmälle.

Seuraava muistikuva on siitä, kun makaamme E:n kanssa vierekkäin hänen sängyllään ja Tyttö on hajareisin päällämme. Sitten hän tokaisee: "Voi kun mä niin haluaisin panna teitä molempia." Ja me E:n kanssa vastaamme kuorossa: "Senkun panet!" Kohta olimmekin kaikki kolme vessassa ajelemassa tämän Tytön alapäätä. E siis mukana. Tyttö istui jalat levällään wc-kannen päällä, E hoiteli vaahtopuolen ja vähän sormillaan Tyttöäkin siinä samalla ja minä vetelin höylällä hänen pilluaan posliiniksi. Täytyy sanoa, että E:llä oli aika heikko höylävalikoima ja sain vedellä aika tavalla, ennen kuin tapahtui yhtään mitään mutta loppujen lopuksi olimme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen. Kun höyläys alkoi, Jesse lähti ulos tupakalle, vaikka ei edes polta =D Ilmeisesti bileiden luonne muuttui yhtäkkiä niin hurjaksi, että hänen piti päästä omassa rauhassaan vähän sulattelemaan asiaa.

Vessasta siirryttiin sitten E:n sänkyyn. Kaikilla meillä kolmella oli siinä vaiheessa vaatteet päällämme. Jessekin oli tullut tupakalta, mutta istui nojatuolissa sängyn vieressä. Pyydettiin häntä mukaamme ja hän tulikin sängyn laidalle istumaan. Hyväilimme kaikki neljä toisiamme käsillämme ja suutelin Tytön kanssa. Kaikki naiset keitä olen suudellut, ovat kyllä olleet hyviä siinä. Tyttöä oli aivan ihana suudella ja meillä tuntui synkkaavan todella hyvin hänen kanssaan. Jossain vaiheessa siirryin suutelemaan myös E:tä. Tuollaiset tilanteet ovat yleensä jotenkin taianomaisia. Siis ne sellaiset, jossa yhtäkkiä meneekin astetta pidemmälle sellaisen henkilön suhteen, jonka kanssa on aikaisemmin ollut ainoastaan platoninen suhde. Tuntuu, että juuri ennen sitä aika jotenkin seisahtuu sekunniksi. Ja sitten se on menoa. E oli aika surkea suutelija. Mutta ei se haitannut. Sainhan vaihtaa välillä parempaan =)

Siinä sitten vaatteet vähenivät kaikilta muilta paitsi Jesseltä, joka pysytteli sängyn laidalla. Oli aika mieletön tunne olla siinä porukan keskellä ja suudella toista ihmistä, kun samaan aikaan käsiä oli ihan kaikkialla silittelemässä, hyväilemässä ja riisumassa. Siinä kesken riisumishommien Tytölle tuli tarve päästä vessaan. En muista enää mistä syystä, mutta hän lähti siitä. Samoin Jesse siirtyi takaisin nojatuoliin. Kaiken hulinan keskellä oli sitten tämä kolmas paikalla ollut naispuolinen henkilö, joka oli sammunut lattialle vessan oviaukkoon niin, että ovea ei saanut kunnolla kiinni. Tyttö halusi kuitenkin käydä vessassa ihan omassa rauhassaan, joten yritettiin sitten liikuttaa tätä sammunutta. Hän tokenikin sen verran, että siirtyi E:n sänkyyn nukkumaan. Hyvä valinta.

Vähän aikaa tuijottelimme sammunutta neitosta siinä sängyllä ja yritimme saada häntä vaihtamaan paikkaa. Ei reagointia. Niinpä pomppasimme jälleen kolmestaan sinne sänkyyn sammuneesta välittämättä. Hommat jatkuivat niin, että siinä harrastettiin suuseksiä ja suutelua ja sormettelua vähän kaikkien kanssa vuoronperään. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni nuolemaan naista, samoin sain samaa kohtelua häneltä. E:llä meni aika huonosti: hänellä ei tahtonut oikein ottaa eteen, vaikka oli juuri pari tuntia aikaisemmin kehuskellut, miten tarttisi Viagran vastalääkettä, kun on niin vireä kaveri housuissa. Toisaalta ymmärrän kyllä hankaluuden: ehkä oli vähän paineita, kun oli kaksi naista sängyssä samaan aikaan ja myös toinen mies paikan päällä. Aina silloin tällöin E sai kalunsa niin kovaksi, että pääsi vähäksi aikaa panemaan meistä jompaa kumpaa. Jesse katseli touhua koko ajan nojatuolista eikä tullut enää varattuna mukaan meidän sinkkujen leikkiin. Tai no, jossain vaiheessa hän piti minua kädestä kiinni samalla kun sain hoitoa kahdelta muulta. Antoi kuulemma "henkistä tukea". =)

Sammunut neitokin heräsi yhtäkkiä. Sängyn jalkopäästä kuului hämmentynyt kysymys: "Mitä helvettiä täällä tapahtuu?!" ja heti perään: "Nyt mä lähden kyllä vittuun täältä." Niin lähti neito saman tien eikä hänestä enää sen illan aikana kuulunut mitään. =) Jossain vaiheessa peuhaamista myös Tyttö oksensi yhtäkkiä. Sen jälkeen hän laattasikin aika tehokkaasti, mutta aina laattaamisen välillä tuli osallistumaan leikkeihimme. E:n kanssa jatkettiin sitten touhua kahdestaan Jessen koko ajan katsellessa. Välillä Tyttökin vain katseli. Silloin kun E sai kalunsa toimimaan, pano oli ihan mukavaa. Suurin osa ajasta oli kuitenkin aikamoista ähellystä enkä olisi sitä kyllä jaksanut, jos Tyttö ei olisi ollut geimeissä mukana. Pari kertaa olin lähellä tulla, mutta siinä porukassa oikeasti en olisi kehdannut sitä tehdä. Jotenkin tuntuu, että sitä antaa itsestään niin paljon, jos näin tapahtuu ja itse tunnen oloni ainakin aika haavoittuvaksi orgasmin aikana ja heti sen jälkeen. Orgasmin saamisesta on muutenkin tullut itselleni enemmänkin jonkinlainen peikko, mutta siitä ehkä jossain toisessa yhteydessä enemmän.

En oikeasti tiedä, kauanko nämä orgiamme kestivät, mutta jossain vaiheessa Jesse kysyi minulta, kauanko aion vielä olla paikalla ja ilmoitti, että häntä väsyttää. Olin siis menossa Jessen luo yöksi ja kaikki kamani olivat hänen luonaan. Lähdimme siitä sitten aika pian ja menimme Jessen asunnolle taksilla. Siinä vaiheessa itseäni hävetti aika lailla illan touhut. Vaikka sitä on miten sinkku ja miten voikin tehdä mitä tykkää, niin jotenkin tuntui, että tuo kaikki oli Jesselle ollut ihan liikaa.. Kysyinkin häneltä, että häpeetkö sä mua. Hän vastasi, että no en kovin paljoa. =) Ennen nukkumaan menoa kävimme vielä tilannetta läpi. Yksi osa keskustelustamme meni jotenkin näin:
Jesse: Ujostelitko sä nyt vai ootko sä yleensä äänekkäämpi?
Omelia: No tuota.. Täytyy myöntää, että oli sillä kyllä aika paljon vaikutusta, että sä olit paikalla seuraamassa sitä touhua ja oli niin paljon muutenkin porukkaa. Eli joo, oon mä äänekkäämpi.
Jesse: Niin mä ajattelinkin.

Jesse totesi myös, että ei hänen tehnyt oikeastaan mieli osallistua touhuun. Mutta sanoi sitten seuraavassa hetkessä myös niin, että ehkä joskus vanhana sitten jossain vanhainkodin kiikkustuolissa saattaa harmittaa, ettei lähtenyt mukaan. Yritin lohduttaa häntä, että kyllä sulle saattaa tulla vielä muita mahdollisuuksia. Vaikka illalla käytökseni hävetti aika lailla, seuraavana aamuna ei hävettänyt enää ollenkaan. Ja näin jälkeen päin touhun muisteleminen on lähinnä huvittanut. Aikoinaan kun asuin paikkakunnalla, olin tunnettu juuri tuossa kaveripiirissä siitä, että luonani oli aina parhaat bileet, joista riitti myös puhuttavaa. Joku minulle totesikin, että heti alkoi taas tapahtua, kun sä tulit kaupunkiin.

Tuo kimppasessio oli meille kaikille kolmelle (ja puolelle, jos Jesse lasketaan) ensimmäinen. Toivottavasti ei kuitenkaan viimeinen. Vähänhän siinä oli porukka ottanut viinaa, mutta itsellä on kuitenkin siinä mielessä hyvä olo, että en ollut ihan perseet enkä usko että esim. Tyttökään oli, vaikka oksensikin. Joskushan se laatta vaan lentää vähän herkemmin, vaikkei olisi pahemmin edes kännissä. Anyway, kimpastahan olen haaveillut, samoin seksistä naisen kanssa. Netin kautta olisi molempia ollut tarjolla yllin kyllin, mutta jotenkin jaksoin toivoa, että tuo kimppaseksimahdollisuus tulisi eteeni jotain muuta kautta. Kuin itsestään. Netin kautta kun se on kuitenkin jotenkin niin teennäistä... Ja tulihan se, aika yllättävältä taholta ja yllättäen, mutta mukavalta tuntui - ja tuntuu.

Sain ainakin varmistuksen siitä, että bi-taipuvaisuuteni ei ole ollut omaa kuvitelmaani. Sain myös vähän intoa ja rohkeutta siihen, että tapaisin muitakin pareja juuri esimerkiksi netin kautta. Olisi kyllä mukava päästä peuhaamaan naisen kanssa ihan kahdestaankin ja mieluiten selvin päin. Tytölle ehkä sitä ehdottaisin, jos asuisimme yhtään lähempänä. Nyt matkaa on välillämme satoja kilometrejä. Mutta ehkä lähempää löytyy joku muu... Mietin, että tuolle porukalle en ole koskaan salannut bi-uteliaisuuttani ja se saattoi vaikuttaa sitten siihen, miksi Tyttökin käyttäytyi miten käyttäytyi. Myös tämä sammunut neito totesi jossain vaiheessa iltaa, että hän vielä raiskaa minut tänään. No onneksi hän sammui, koska hän ei sytytä minua millään tavalla. Millainen tämä Tyttö sitten oli: kauniit kasvot, pitkät ja paksut mustat hiukset, ihan pienesti pyöreä. Ja ainakin melkein 10 vuotta itseäni nuorempi. Aika märkä hän oli ainakin ajoittain.

Että sellaista. Saas nähdä kutsutaanko minua enää Jesselle kylään. =) Kysäisin häneltä aikooko hän kertoa bileistämme tyttöystävälleen. Hän sanoi, ettei tiedä. Hmm. Toivottavasti päätti olla kuitenkin kertomatta. Aika kännisekoiluahan tuo oli kaiken kaikkiaan, mutta ensi kerralla vähän enemmän selvin päin. =)