Kyllä sitä näköjään sitten heti tapahtuu, kun vähän uskaltaa valittaa. Miten on naiset - tai miksei miehetkin - onko teillä aina välillä juhlimassa käydessänne sellainen tunne, että kiinnostuneita on joka puolella? Kun välillä kiinnostuneita ei löydy edes kivenkolosta. Minulla on. Yleensä tapahtuu kuitenkin sitä, että niitä kiinnostuneita ei löydy. Paljon harvinaisempaa on se, että niitä löytyy.

Nyt kuitenkin oli sellainen kerta, että vientiä olisi ollut (tai niin haluan ainakin kuvitella ;o). Olin istumassa iltaa kaverini luona, kun sinne tuli pari sinkkukaveria lisää, toinen miespuolinen. He molemmat ovat entisiä työkavereitani, joten tunsin heidät ennestään. Yksi porukasta lähti kotiin nukkumaan vähän ennen kuin me lähdimme baariin. Ystäväni ja tämä miespuolinen sinkku olivat aika humalassa. Minäkin ehkä baariin mennessä, mutta tajusin siirtyä vesilinjalle, joten valomerkin aikaan olin jo lähes selvinpäin.

Tanssittiin koko ilta ja oli tosi hauskaa. Miessinkku huomautti minulle jossain vaiheessa, että miehet tuijottavat minua ja että hän taitaa tehdä nyt hallaa minulle. Sanoin ettei se haittaa ollenkaan, vaikka ehkä se hieman haittasikin, koska en ollut pätkääkään kiinnostunut juuri tästä sinkkumiehestä. Päätin kuitenkin keskittyä hauskanpitoon tuttujen ihmisten kanssa kuin yrittää olla tyrkyllä baaritiskillä tai jossain muualla.

Vähän ennen valomerkkiä lähdimme miessinkun kanssa bussipysäkille tarkoituksenamme lähteä viimeisillä busseilla kotiinpäin. Näin jälkeenpäin ajatellen en kyllä oikeasti tiedä, mitä miessinkulla oli loppujen lopuksi mielessä. Kun pääsimme pysäkille, totesin, että viimeinen bussi olikin jo mennyt. Istuttiin vähän aikaa pysäkillä ja mietin eri vaihtoehtoja kotiin pääsemiseksi. Taksi kotiin maksaa useamman kympin, enkä tässä konkurssissa halunnut laittaa taksiin niin paljoa rahaa. Yksi vaihtoehto olisi ollut mennä vielä baariin jääneen ystäväni sohvalle yöksi. Siinä vaiheessa miessinkku ehdotti, että jos hän tulisi luokseni yöksi, taksista tarvitsisi maksaa ainoastaan puolet. Olin kuin puulla päähän lyöty. En osannut sanoa yhtään mitään. Eikä miessinkku loppujen lopuksi jäänyt odottelemaan, vaan lähti aika pikaisesti siitä taksijonoon. Hyvä, että lähti. Olisin saattanut tehdä jotain, jota olisin joutunut jälkeenpäin katumaan.

Lähdin sitten takaisin baariin. Törmäsin oven ulkopuolella nykyiseen työkaveriini, joka oli ollut juhlimassa omassa kaveriporukassaan. Baariin ei päässyt enää sisään, joten odottelimme yhdessä siinä. Minä odotin tätä sohvaystävääni, työkaveri odotti omia seuralaisiaan. Pikku hiljaa työkaverin porukkaa alkoikin tulla paikalle, omaa ystävääni ei näkynyt missään. Loppujen lopuksi työkaverini, hänen miehensä, miehen opiskelukaveri ja minä lähdimme yhteisellä taksilla kotia kohti. Asumme tämän työkaverin kanssa sattumalta naapureissa.

Niinhän siinä sitten kävi, että minä eksyin tämän miehen opiskelukaverin kanssa samojen vällyjen väliin. Yritin ensin vastustella, ehkä siksi kun meillä oli yhteisiä tuttuja. Mutta lopulta en voinut millään enää vastustaa kiusausta. Kieltämättä kovalla puuttella oli osansa asiassa. Tällä miehellä oli tosi hyvä varustus. Oikeasti minua ei ole varmaan koskaan yhtä suurella kyrvällä pantu. Ei se nyt mikään halko ollut, mutta keskikokoista reilusti suurempi. Yöllä ensimmäisen panon aikana kumpikaan ei saanut.

Aamulla yritimme uudestaan. Sujui jo vähän paremmin: mies sai, minä en. Jännitin varmaan jotain. Ehkä sitä kun viimein sain seksiä =). Puettiin, käytiin suihkussa ja jäätiin sohvalle lojumaan. Katseltiin siinä telkkua varmaan pari tuntia ja oltiin kyllä niin kuin teinit, kun kierreltiin siinä toisiamme ja kosketeltiin muka vahingossa. Ja kuin huomaamatta siirryttiin lähemmäs toisiamme. Lopulta päädyttiin harrastamaan seksiä vielä kolmannen kerran sohvallani. Täytyy sanoa, että tämä kerta oli erittäin onnistunut.

Vein miehen illalla kotiinsa. Hän otti numeroni ja lupasi soitella. Niinpä niin. No, sentään yksi niistä harvoista, jotka ovat pyytäneet numeroa. Joistakin on jotain jopa kuulunut sen jälkeen. Saas nähdä miten on tämän laita. Kumppaniksi hänestä ei ole, mutta leikkikaveriksi sitäkin enemmän. Kuulette varmasti jatkossa, mikäli puhelimeni soi ;).