Viikko vierähti ja sitten Teinistä kuului. Kyseli lauantaina päivällä, mitä teen illalla. Olihan minulla suunnitelmia, mutta äkkiäkös niitä Teinin takia muuttaa. Niinpä tapasimme Teinin kodin lähellä metroasemalla. Vähän jännitti, tunnistanko koko miestä, kun olin vain kerran nähnyt. Heti kun hänet näin, nauratti oikein, kun tuollaista hermoilin.

Tulimme kotiini ja meillä oli heti oikein kotoisaa. Korkkasimme viinipullon ja Teini veti minut kainaloonsa sohvalla köllöttäessämme. Eipä mennyt aikaakaan, kun jo teimme sohvalla muuta. Jos oikein muistan, harrastimme seksiä kolme kertaa illan/yön/aamun aikana. Teini oli sheivaillut itseään ja täytyy myöntää, että tähän ikään mennessä vastaani tuli ensimmäinen mies, jonka alapää oli karvaton. Kyllä ajeltu genitaalialue on myös miehillä ihan mielettömän ihana. Mikä ihmeen vitsaus se karvojen kasvaminen ylipäätään on? Eikö evoluutio voisi mukautua vähän nopeammin näihin muutoksiin, kuten esimerkiksi vaatteiden ilmestymiseen sukupuolielinten peitoksi?

Teinin penis on aika pitkä. Vähän liian pitkä. Oikeasti sattui ihan mielettömästi, kun hän paukutti pohjaan asti. Mutta osasi hän tehdä sen toisellakin tavalla, siten että ei sattunut. Hän osasi ottaa sekä rajusti että hellästi. Itse pidin enemmän siitä hellästä tavasta.

Naimisissa olevasta miehestä ei kuulunut pitkään aikaan mitään. Hän soitti muistaakseni Tapaninpäivänä. Vaimo ei ollut tullutkaan jouluksi kotiin, vaan tulee vasta kuukauden päästä. Mies oli luonani viime yön. Hänellä on aikamoinen mieskunto. Kun hänen kanssaan on viettänyt yön, tietää todella saaneensa. Vähän outoa on se, että hän ei ole kiinnostunut suuseksistä ollenkaan. Eivätkö miehet pääsääntöisesti pidä siitä? Eikä kyse voi olla tautienkaan pelosta, koska hän haluaa panna paljaalla.

Varatun kanssa on käynyt pari kertaa hassusti. Olen laukeamisen jälkeen purskahtanut itkemään. Exäni sanoi kerran, että itku tarkoittaa sitä, että nainen oikeasti välittää. Aika alitajuista välittäminen on kyllä tämän varatun kohdalla, koska tietoisesti siitä ei ole kysymys. Itku on ollut silti hämmentävää, varmasti meille molemmille.