Täytyy kyllä ihmetellä, mistä syystä välillä saa ja välillä ei. Välillä joutuu olemaan pitkiä aikoja ilman, kun välillä tuntuu, että seksiä saa jokaisesta suunnasta. Ehkä se on omasta asenteestakin kiinni.

Ja tämä ei nyt tarkoita sitä, että "seksin saaminen" olisi jotenkin elämäni tarkoitus tai suurin saavutettava päämäärä. Nykyään kun tuntuu, että muuta ei ole sitten tarjolla. Ehkä se johtuu suurimmaksi osaksi vain ja ainoastaan minusta itsestäni. Itse en ole valmis antamaan itsestäni enempää. En ole valmis sitoutumaan enkä salli itseni tuntea mitään suurempaa kenenkään kohdalla.

Harhauduimpa näköjään hieman aiheesta...

Olimme eilen viihteellä parin kaverini kanssa. Menimme vakibaariimme ja heti tanssilattialle. Siellä törmäsin todella söpöön ja todella nuoren näköiseen (mutta isokokoiseen) poikaan. Aluksi tanssimme lähekkäin koskettamatta. Jossain vaiheessa tunnelma tiivistyi ja käsi löysi käden. Myöhemmin huulet löysivät huulet. Täytyy sanoa, että herralla oli todella hyvä rytmitaju. Tanssimme koko illan, tosin paria viimeistä tuntia ei kai voi tanssimiseksi edes kutsua, kun vaan nojailimme toisiimme, olimme lähekkäin ja suutelimme.

Valomerkki ei ole koskaan tullut niin nopeasti. Oli aika mielenkiintoinen tilanne, kun olin useamman tunnin jo kaulaillut, hyväillyt ja suudellut tätä tyyppiä puhumatta tälle kertaakaan. Sitten piti tehdä joku keskustelunavaus. En muista mitä sanoin, mutta jotain kuitenkin ja lähtihän se keskustelu ihan hyvin liikkelle. Suuntasimme narikkaan ja bussipysäkille. Teini asui samassa suunnassa kuin minä, joten yöbussimme lähtivät samalta laiturilta. Kysäisin häneltä kuitenkin, että mahtaisiko häntä kiinnostaa yösija luonani. Kiinnosti.

Niinpä sitten tulimme tänne ja söimme iltapalaa. Teini söi ihan mielettömät määrät ruokaa, kaiken minkä olin esille laittanut. Ihan kuin hän ei olisi syönyt mitään viikkoon. No, pitäähän kasvavan toki syödä ;). Samalla sain kuulla hänen tarinaansa ja ajattelinkin, että minä en tee aloitetta mihinkään suuntaan, minulle riittää pelkkä lähekkäin nukkuminen. Tarjosin toki hänelle myös yösijaa sohvalta.

Ei kelvannut sohva. Teini oli myös innokas tekemään muutakin kuin nukkumaan. Ensimmäisellä kerralla hän tuli aika nopeasti, niin etten ehtinyt ollenkaan mukaan. Mutta onneksi nuorissa riittää virtaa ja kohta olimme taas täydessä touhussa. Olin päällä ja Teini liikutteli minua taitavasti haluamallaan tavalla ja läpsi samalla pakaroille, välillä aika kovaakin. Ei kuitenkaan niin kovaa, että se olisi sattunut. En juurikaan perusta piiskaamisesta, mutta tällainen käsittely sai minut villiksi. Sain tosi rajun orgasmin, ehkä elämäni rajuimman. Teini ei enää tullut toista kertaa, mutta minulla on sellainen hämärä mielikuva, että nukahtaessani hän veti käteensä. En ole ihan varma.

Mutta kaluaan tämä nuori herra kosketteli kyllä aika estotta ja mielestäni se on pelkästään hyvä asia. On jotenkin tosi seksikästä ja kiihottavaa katsella miestä, joka käsittelee omaa kaluaan. (Livenä, ei nauhalta.) Lisäksi hänellä oli sellainen jännä tyyli, jota ei ole aikaisemmin tullut edes vastaan, että kun tein hänelle jotain, hän teki saman minulle. Esimerkiksi kun liu'utin sormiani hänen selkärankaansa pitkin, hän liu'utti myös minun. Ja niin edelleen.

Hän oli myös ihan jumalaisen komea ja kroppa oli erittäin treenattu ja kiinteä. Voiko olla ihanampaa tunnetta kuin treenatun rintalihaksen koskettaminen. Ei voi (tai ei ainakaan ihan heti tule mieleen)! Minä oikeasti koin aika voimakkaita tunteita hänen kanssaan ja luulen, että jos tapaisimme vielä muutaman kerran, voisin jopa rakastua häneen. Vaarallista.

Mutta siinähän se ongelma toisaalta onkin. Emme vaihtaneet puhelinnumeroita. Hän kyllä tietää missä asun ja minä tiedän suurinpiirtein missä hän asuu. Ajattelin, että en pyydä itse numeroa, koska en halua häntä painostaa mihinkään ja annan hänen päättää, haluaako hän jatkaa. Unohdin kuitenkin, että hän oli ihan pohjattoman ujo jo illalla, joten eihän numeropyyntöä koskaan tullut. Teini ainoastaan näytti hermostuneelta ja vitkasteli autosta lähtöä, kun heitin hänet aamulla kotiin.

Harmittaa. Ihan vietävästi. Yritän huomenna parilla kikalla saada hänen numeroaan jostain. Katsotaan onnistunko. Ja sitä paitsi, ulkonäkö hämäsi. Ei hän ollutkaan niin teini. Hän oli ainoastaan neljä vuotta minua nuorempi. Kutsuttakoon häntä silti tästä lähtien Teiniksi.